IRC-Galleria

Sisältö

 

Kilpailurekisteriseloste

1. Tietosuojaseloste

Tämä tietosuojaseloste on samalla henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste.

2. Rekisterinpitäjän nimi ja osoite

Herdifier Oy
Lapinlahdenkatu 16, 00180 Helsinki
Puh. +358 45 130 2611

3. Rekisteriasioita hoitava henkilö

Jari Jaanto
Puh. +358 45 130 2611
Osoite:
sama kuin yllä

4. Rekisterin nimi

IRC-Gallerian kilpailuasiakasrekisteri.

5. Tietojen käyttötarkoitus

Rekisteritietojen käyttötarkoitus on IRC-Galleriassa järjestettäviin kilpailuihin osallistuneiden asiakkaiden yhteystietojen ylläpito. Tietoja käytetään kilpailujen voittajien arvontaan ja kilpailujen palkintojen toimittamiseen.

Tietoja käytetään myös IRC-Galleriassa järjestettäviin kilpailuihin liittyvien väärinkäytösten seuraamiseen ja selvittämiseen.

6. Tietojen lähde

Tämän rekisterin tiedot kerätään IRC-Galleriassa järjestettäviin kilpailuihin rekisteröidyttäessä.

7. Tietojen oikeellisuus, ajantasaisuus ja täydellisyys

Tietojen oikeellisuutta ei tarkisteta. Asiakkaalla on mahdollisuus tutustua asiakastietoihin ja korjata, poistaa sekä lisätä talletettavia tietoja ottamalla yhteyttä IRC-Gallerian asiakaspalveluhenkilöstöön.

8. Rekisterin tietosisältö

IRC-Gallerian kilpailuasiakasrekisteri sisältää seuraavat tiedot:

Asiakastiedot:
Nimi
Osoite
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite

9. Tietojen luovutus

Herdifier Oy ei luovuta tietoja ulkopuoliselle taholle. Herdifier Oy voi luovuttaa tietoja voimassa olevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittavissa rajoissa. Tietoja ei luovuteta esimerkiksi tutkimus- tai markkinointitarkoituksiin, ellei asiakas ole antanut siihen suostumustaan.

Tietoja ei luovuteta Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

10. Rekisterin suojaus

Kaikilla rekisteriä käsittelevillä henkilöillä on rekisterinpitäjän myöntämä henkilökohtainen käyttöoikeus. Rekisterin käytöstä pidetään lokia, johon jää merkintä jokaisesta sisäsäänkirjautumisesta. Asiakkaan henkilötietoihin on pääsy vain sellaisilla henkilöillä, jotka tarvitsevat tätä tietoa työtehtäviensä täyttämisesä. Tällaisia henkilöitä ovat Palveluntarjoajan asiakaspalveluhenkilökunta sekä Palvelun tekniset ylläpitäjät.

Asiakastiedot poistuvat rekistereistä heti, kun asiakas itse poistaa tietonsa tai kun asiakas ei ole osallistunut IRC-Gallerian järjestämiin kilpailuihin kuuteen kuukauteen. Käyttötiedot poistuvat asiakkuussuhteen päättyessä heti, kun niiden käsittely ei ole enää tarpeellista. Käyttötietoja ei voida enää yhdistää asiakkaaseen asiakkaan poistettua tietonsa rekisteristä.